H.S.V. 't Haartje


Speurhondenwedstrijd - 20 september 2020Locatie
H.S.V. `t Haartje
Heiligenbergerweg 203 A
3816 AJ  Amersfoort

Inschrijven kunt u hier

Secretariaat : Inger Rijnja-Nachenius
e-mailadres  : knpv.ipo.haartje@gmail.com


     
Wedstrijd Speurhonden Vlak A en Puin A

Op 20 september 2020 organiseert H.S.V. 't Haartje voor de zesde keer onze jaarlijkse speurhondenwedstrijd vlakterevieren A en puinzoeken A.

Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf 01 augustus 2019 tot en met 13 september 2019 via deze site.

De wedstrijd zal bestaan uit de Afdeling 1, 2, Puin A en Vlak A en is voor een ieder toegankelijk.
Om te kunnen inschrijven voor de wedstrijd is het niet nodig dat je de certificaten puin A en vlak A hebt, maar je moet wel een wedstrijd over deze onderdelen (en de afdelingen 1 en 2 van het basiscertificaat) volgens de reglementen kunnen lopen.

De datum van intrainen op ons clubterrein is 14 september 2019 vanaf 10.00 uur.
Er is dan gelegenheid voor het intrainen van de oefeningen in de afdelingen 1 en 2 en puin. Wilt u graag gebruikmaken van de intrain mogelijkheden dan van te voren contact opnemen met het secretariaat.

De inschrijfkosten voor de wedstrijd bedragen €7,50 en kunnen op de dag van de wedstrijd worden voldaan of worden overgemaakt op IBAN nummer NL14RABO0321017811 t.n.v. Dressuur en Africhtings Ver. Hondensport Ver. 't Haartje.

Enkele dagen voor de wedstrijd ontvangt u van ons bericht over de aanvangstijd van de wedstrijd en eventuele verdere bijzonderheden.

Let op: Het maximaal aantal deelnemers is 14. Zijn er meer inschrijvingen dan komen deze op volgorde van inschrijving op de reservebank. Mocht een deelnemer uitvallen dan komt automatisch de eerste op de reservebank in aanmerking om mee te doen. Dus houdt de deelnemerslijst goed in de gaten.